CALENDARI

3ª CURSA DE MUNTANYA CASTRO D'ALFONDEGUILLA

Ja està la data de la 3ª cursa de muntanya castro d'Alfondeguilla. A ixa vos vull vore a tots també. No és corredera, almenys fins l'ereta (alguns ja saben què és...). Però és 100% senda, en alguns moments pels colmos de les muntanyes, zones impressionants de vegetació, sobretot per la zona de la fonteta Marc i el Castell de Castro. És dura pel desnivell, però es fa més tranquil i ja està, ademés son 17km, que pareix que no però es nota. De totes les que he fet, per a mi la més xula.


PERFIL:





7 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo a Alfondeguilla no vaig que només hi ha tancabars i familiars de Jose. Si voleu podem quedar pa tirar coetets darrere de casa Raul

Jose Mª Marín ha dit...

Efectivament Gerbansio és baixa per a la cursa d'Alfondeguilla. Vull que siga ell l'única baixa, cuadrilla de mariquites. Feu el favor d'apuntar-vos perquè només es poden apuntar 400 i ja en van 100 a falta de quasi dos setmanes. L'última setmana és quant s'apuntaràn tots i s'omplirà el cupo. Qui no s'apunte no li parle més en la vida. Per cert lo del nom me te ja un poc fart. O elegim el nom definitivament o tornem a comerçar el procés.

Auu a cascarla.

Jose Mª Marín ha dit...

Avis:

- La inscripció es de 12€, i 10€ per federats, del 1 al 15 de febrer
- La inscripció del 16 al 18 de febrer pasarà a costar 15€

Ànim que fareu tard.

Jose Mª Marín ha dit...

Un duro ardor ha recorrido mi cuerpo, desde los piés hasta los cuernos, cuando en la lista no he visto ninguno de vuestros nombres. Como traición me lo he tomado y como tal actuaré. Cabrones.

Jose Mª Marín ha dit...

Cuadrilla de maricons, he mirat la llista d'inscrits i a part de Cristian i jo només està Anselmo, un tio en un parell de collons. A vore si apreneu, que no piuleu ni en el foro. Hi han 5 missatges i 4 son meus. Ale amagueu-vos tots, no doneu la cara Cabrons . Es que fa temps que no correc, es que me fa mal el genoll, que si la próstata, que si l'aluminosis, que si un viatge no se a on... no vaig a seguir que me calente i estic soles...
Bueno, dins del mal vam quedar que perquè una cursa contara per a la classificació tindrien que participar al menys 3 de mosatros (Cristian, Anselm i jo som 3) jajajajajaja.... a cascarla.

Anònim ha dit...

Hey burros rallats com vareu quedar el diumenge en la carrerilla ixa que vos heu apanyat pa que siga puntuable???

Jose Mª Marín ha dit...

Bon dia cabrons. La cursa molt be, un poc dura però be. Van canviar un poc el recorregut perquè hi havien mes de 600 persones. Es va pujar per pista, per això va endurir encara mes la cursa perquè vam pujar corrents. També es va fer un poc mes llarga. El tema es que les baixaes van ser un poc xungues perquè hi havia un poc de fang en les pedres, així que baixàvem esquiant sense skies. A banda d'aixó, la cursa és impressionant, en ambient, paisatges, vistes... tant, que m'alegre per aquells que no heu vingut.
D'ací passe a fotre canya a l'apartat de la cursa de Borriol.

Per cert, ja veig difícil que ens pilleu a Cristian i a mi en la classificació, per borregos.

Hi han fotos penjades ja, auuuu