CALENDARI

NOM

Un dels majors problemes a l'hora d'iniciar algo és ficar-li un nom. Encara que no és obligatori, tampoc estaria mal. 


Així que a inventar, proposeu noms i discutiu. Després farem votacions i per finalitzar ficarem el que a mi me done la gana. 

Auuuuuuuuuu.

La meua aportació:

FARÀNDULA

RESULTATS DE LES PRIMÀRIES (1/1/2009)

























I FINALMENT EMPAT

15 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo propose:

Raulesgai
Caragol
Germanesunpelut
Visca Ondara
Cametes


Vinga

Anònim ha dit...

RILARRILA
KH7 FRIENDS
TRONCHACADENAS
LA TARTANA MOVIL
PEROUS
PACAMUNT
PACALLÀ
KEDELLUNY
CASCALANOU
YONOMOJO.COM
EL XURRET MULLAOR
PIXAVI
TROMPELLOT
XAFAXARCOS
CAMENANIREACORRER
VISCA BETXÍ NORD
LES BOTIGES/PITXERS
SENSECAPNIPEUS (SCNP)
ARF

Anònim ha dit...

Ja ho tinc, el nom serà

LES MONLEONETES

A guanyar dines on estan on estan a guanyar dines lalalalalalalalalalalala
a guanyar dines

¿Juguem a la paella rusa?

Anònim ha dit...

PAQUEPATIM

Jose Mª Marín ha dit...

Una vegada finalitzades les primàries, passem a les eleccions generals. S'han ficat aquells noms més votats (amb més de 3 vots). En cada vot podeu elegir 1 o 2 noms. A vore cóm queda. El dia de reixos acaben les eleccions i queda decidit el nom. Auuuuuuu, participeu tots.

Jose Mª Marín ha dit...

Vinga, ànim, que esta nit finalitza la votació general. A vore si participem tots. Auuuu

Jose Mª Marín ha dit...

Feliç any nou, pendons. PAQUEPATIM ha segut el nom més votat, encara que només han votat 7 persones. Així que paquepatim és l'elegida. Si algú té una altra idea que hable ahora o calle para siempre. Ara intentaré fer alguns logos i ixes coses i també les votarem.
Aneu pensant que la de Vilavella la correrem en el logo o el nom ficat sobre una samarreta de color rosa molt xula.

Jose Mª Marín ha dit...

Bueno, bueno, bueno. Algú ha canviat el seu vot i hi ha un empat. Jo no he segut. Així que el que he fet és allargar el temps per poder votar. Així es pot votar fins al dia 12 per la nit. Per tant queden 4 dies. Voteu tots, que a les primàries van votar més gent. VOTEU VOTEU VOTEU VOTEU

Jorge J. ha dit...

Si hombre. ¿Y ahora qué? Si quedamos que lo que salga el día 5 va a misa, y el día 5 se acuerda que el nombre mas votado es PAQUEPATIM, pues creo que debemos aceptarlo. Que hay gente que, respetando la decisión democrática, ha tomado algunas iniciativas que implican al nombre elegido.

Si hay que cambiar el nombre, pues me cago en el proceso democrático y me declaro en rebeldía. Que otro se encargue de dar de alta cuentas en gmail, picasa, google docs y otras gaitas, con el nombre que el día 12 se elija "democraticamente". SEAMOS SERIOS. O es que cuando vamos a votar en las elecciones municipales /autonómicas/nacionales/europeas, se nos ocurre decirle al presidente de la mesa: ¿Podría sacar mi papeleta de la urna, por favor? Es que creo que debería votar a otros. ¡¡¡¡VAMOS HOMBRE. POR FAVOR!!!!

Saludos.

Jose Mª Marín ha dit...

Voy a explicar cuál ha sido el problema. Debido a que un día antes de la finalización de tan importantes votaciones generales habían votado únicamente 6 personas y entre ellas estaban el de Cristian, el de mi hermano y el mio, no recuerdo si el de Elena también. Vaya que de 6, 3 o 4 quedaban en casa. Pues decidí el día antes de la finalización alargar las jornadas de elecciones unos días más. Yo creí tras intentarlo que no era posible, pero parece ser que sí lo hice y no me había dado cuenta. Finalmente habían votado 7 personas siendo el nombre ganador PAQUEPATIM con 5 votos y en segundo lugar con 3 votos XAFAXARCOS. Pues un día después miro la encuesta y sin augmentar el número de votos aparece un empate entre ambos. Por tanto alguien ha quitado un voto a PAQUEPATIM para ponerlo a XAFAXARCOS. Resumiendo, uno de los elementos de este grupo ha burlado el proceso democrático. Pero no solo tal elemento es culpable, también todos aquellos que no han hecho uso de su derecho al voto son culpables de los resultados de estas elecciones.
Ante esto, sólo veo tres soluciones:
1- Dejar los resultados como se encontraban a las 12 de la noche del día 5 en los que PAQUEPATIM fue el vencedor.
2- Dejar que se siga votando hasta el día 12 o posteriores y si el número de votos supera los 10 se le da validez a los posible nuevos resultados.
3- Hacemos votaciones para votar cuál de estas opciones anteriores tomamos y votamos en caso que se haya votado la segunda de ellas.

En cualquier caso, habrá que buscar al culpable de la rotura al proceso democrático y sancionarlo. La sanción será votada en unas nuevas elecciones. O en todo caso votaremos si son necesarias o no realizar unas nuevas elecciones para votar la sanción.

También se ha abierto una cuenta en la caixa Betxí-nord-hispano con el número 2007-69-0666666666 para la indemnización del personajillo que ha perdido diez minutos en crear cuentas en google y 30 minutos en escribir un mail, el cual se ha declarado en rebeldía. Quizás habrá que votar si lo sancionamos a él también y en caso de sancionarlo habrá que votar con qué.

Buenas noches.

Jose Mª Marín ha dit...

Feu el favor de votar el nom tots aquells que encara no ho heu fet, perquè es pot iniciar un conflicte internacional a causa del fraudulent procés democràtic. Personajillos ja s'han declarat en rebeldia, tampoc tenen una altra cosa que fer... però bueno...

Vinga, ànim.

Jose Mª Marín ha dit...

jam jam jam. Estoy notando votaciones flaudulentas respecto al nombre. Ya van 13 votos, mmmmmmmm, y existe una lucha interna entre paquepatim y xafaxarcos. Esto solo puede acabar de una manera, a hostias. Así que no tardaremos en empezar. Como mínimo debería empezar una agresión verbal. Asquerosos antidemocráticos.

Jose Mª Marín ha dit...

Ha tornat a haver un empat en el nom entre PAQUEPATIM i XAFAXARCOS. Jo ja no sé què fer. Ja no sé si ficar de nom: XAFAPATIM ó PAQUEXARCOS ó XAQUEXATIM.

Si algú dona alguna idea millor. Lo únic que se m'ocorre és que els que estem normalment junts decidim quin dels dos, perquè açò es pot fer interminable. Mira que sou TOCAHUEVOS.

Jose Mª Marín ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Jose Mª Marín ha dit...

Fins ara el nom del grupillo este de merda que tenim (no vos perdonaré lo d'Alfondeguilla mai) no estaba clar. Hi havia un empat entre xafaxarcos i paquepatim. Les forces infernals feien que fora impossible decantar-se per un o per l'altre. No va ser possible ni tan sols fer unes noves minivotacions de 10 minuts per triar baix ma el nom que es donarà la gana a Germàn i a mi. Com tot a segut impossible, pues hem deixat que passarà el temps i ells ja ens diria. I el temps, ahir vaig parlar amb ell, ens ha dit que farà una rasca que flipes a Alfondeguilla i que el nom elegit seria PAQUEPATIM. Per això ja he canviat el nom de esports i he ficat un minilogo de paquepatim. Ja faré alguns logos més i els votarem (jajajajja, elegiré el que em passe pels collons).

Bueno, sols dir-vos que en el procés de selecció últim del nom, han votat 15 persones, tenint en compte que en som menos i que hi ha molta gent que no ha votat... vosatros mateixa. Tongueros rebentaeleccions. Si no voleu democràcia, tindreu dictadura bananera.

Auuuu a cascarla.

Per cert, he canviat la forma del calendari perquè siga més fàcilment llegible i he afegit totes les dades de les carreres de tot l'any.