CALENDARI

11ena Cursa Popular d'Ondara

En l'XI edició de la volta a peu a la Vila d'Ondara, gaudírem d'una gran participació, tant de públic, com de runners, i es que si més de 1.200 runners començaren la cursa del passat dissabte d'Ondara, dels qui 973 aconseguiren finalitzar-la!



No podem oblidar la participació del 442 atletes de categories inferiors (Barrufets, Pre-Benjamins, Benjamins, Alevins, Infantils i Cadets).
En quant a la prova reina, un cop més, la participació d'ondarencs també fou elevada, ja que hi havia moltíssimes cares conegudes entre els participants (Juan, Kiko, Marí, Manu, Aqui... i així un llarg nombre de gent del poble), d'entre tots ells destacarem els 27 membres del C.A. Ondara que gaudiren d'una prova preparada a consciència fins a l'últim detall.

La prova començà amb gairebé 20 minuts de retard, degut a un soterrament en el poble, i per coincidència en el traçat de la prova ens veiérem obligats a retardar un poc l'eixida. Però una vegada donada l'eixida de la prova tot anà sobre rodes!

Si en Gata s'imposà Mounir sobre Said, per tant sols 1 segonet de distància, en Ondara, Said li tornà la papereta a Mounir, guanyant-lo per 18 segons! Aconseguí un temps de 31.42, a una mitja de 3.15 minuts/km., mentre Mounir es quedà en 32 minuts exactes, a una mitja de 3.18. Un poc més enrere arribà el líder del circuit, Juan Ramon Pous, de Gandia, amb un temps de 32.24, completant un podi molt competit.

El 4rt fou José M. Garcia Barragan de Xàbia, just a dos segons, Vte. José Màs Leyda de Pedreguer, amb 33.04, el sisè fou Ricardo Durà amb 33.22 i amb 33.24, arribava el nostre primer corredor, el "presi", Sergi Soler, qui aconseguí una mitja de 3.27. Amb 34.44 arribava Sergio Torres, en 14ena posició i amb una mitja de 3.35, el 56è fou Vicent Aparisi a 3.53, el 73è, el seu germà, Jaume a 3.58, el 124 i 125 eren Ferran Server i Josemi Mulet a 4.06... i així fins el 27 runners ondarencs, sumant un convidat de Vila-real, German Carda, que aconseguí finalitzar la prova en una meritoria possició.


Una vegada més, volem donar l'enhorabona a tots els runners que finalitzaren la cursa, així com volem agrair la col·laboració un any més de totes les entitats que han fet possible aquesta prova:

l'Ajuntament d'Ondara, encapçalat pel seu Regidor d'Esports: Juanvi Orduña, la Policia Local, Protecció Civil, les Ames de Casa, els Júniors i molta més gent del poble que ha col·laborat desinteressadament, així com als patrocinadors: Eroski, El Portal de la Marina, Caixa Rural, Cam, Neumáticos Gandia i La Caixa.

I per suposat, la col·laboració inestimable de tots els membres del Club que acudiren durant 3 dies maratonians a preparar bosses, pintar la línia de la cursa, vallar tota la zona del prado, la línia de meta, els "boxes"........... GRÀCIES A TOTS ELS QUI ACUDIREU!

Salut a tots. (Als que no van vindre també)


6 comentaris:

Jose Mª Marín ha dit...

Enhorabona a tots.

Senc no haver participat en la cursa, la tenia en el calendari, però es que s'han juntat massa coses.

Ja xarrarem

Jose Mª Marín ha dit...

Perdona, deu d'haver una errata.

...un convidat de Vila-real, German Carda, que aconseguí finalitzar la prova en una MERITÒRIA POSSICIÓ?

Un hora, 8 minuts i 58 segons en un 10000 és una meritòria possició?

Vinga ja, per què? perque va ser l'únic que va anar i teniu que ficar-lo be?

I va fer ixe temps en la samarreta de paquepatim, i en Alacant, açò no te nom. Què serà lo próxim? Anirá a fer la marató de Nova York en 3 díes y la ultratrail del mont blanck en 2 mesos. A este tio hi ha que expulsar-lo del grup.

Anònim ha dit...

Hola soc Josemi del club de atletisme de ondara i tinc k anar a fer la volta al terme de Alfondeguilla, eixa k digeu:k ki tinga collons k faixa!!!jajaja...
Pues resulta k vaig coneixer al vostre runner Gernam, i em va dir k li preguntara a un tal pepito de alfondeguilla si ell tambe feia la volta al terme x a ferla junts o encara k siga aguntarmos x alli i k em contara kon era eixa carrera.
espere contestacio...
asi et deixe el meu msn:josemi_ondara@hotmail.com
Adeu!!!

Salva ha dit...

Be, pensa que la cursa te la duresa d'un ultratrail, la pujà trencacames de Torrecarrals i la volta demolidora de la Moia. Per tant, el temps efectuat de German te el seu mèrit.

Així que ja sabeu, a German li toquen 102 puntets per la prova d'Ondara, a qui corresponga que li faça una sumeta!

Igualment, Jose Maria, no et preocupes per haver-me fallat horriblement no venint, que sapigues que ja ho vaig pronosticar fa temps. Si no pregunta-li a German!

Vinga!

Jose Mª Marín ha dit...

Bueno, vàries coses. Lo de Germàn no te explicació, no l'excuses. I lo del pronòstic, pues que sàpigues que la decició de no anar a Ondara la vaig pendre jo el dijous passat...
La raó, pues que estava un poc agoviat i el divendres a les 5 de la vesprà tenia exàmen de calitat i com la meua idea era ixir el divendres i passar el cap de setmana per allí pues acabant tant tard l'examen se me va girar un poc tot. Però te pot dir Raúl que la decisió la vam pendre el dijous o el dimecres així que el pronostic va estar a punt de no cumplir-se. De totes formes mmmmmmmmmmmm tampoc vau insistir molt en els últims dies. Tampoc sabíem si encara ens podiem apuntar. Ni siquiera sabía que Germàn anava, m'ha sorpres vore'l a la foto. Açò només em fa pensar que ha segut tot una patranya perquè no anàrem ni Raul ni jo a Ondara, perquè tenieu poreta dels Cracks de Castelló, jajajaj. Segur que fareu el mateix per a la carrereta de muntanya ixa que esteu preparant. Bueno, fora conyes, que me sap mal no haver anat, però no vam passar del tema sino que ho vam decidir a última hora. Auuuuuuu

Jose Mª Marín ha dit...

Vull fer una rectificació en el missatge anterior, perquè com que fa que no ens veem pot haver alguna confusió. Vaig a ficar-te un poc al dia, Salva. Así estem tots fets unes abueles, resumint. Llevant de Raúl que s'ha tornat a ficar a entrenar i va com una bala, la resta estem de regular a mal, s'ha perdut ixa costum de correr a les 2 de mig día a ple sol i estem en baixa forma.

Per cert, i tu Salva, vas correr la cursa? o estaves d'organitzador?