CALENDARI

13é Circuit de la Marina


Ací va el meu primer escrit. Aquest cap de setmana comença la Volta a la Marina, serie de curses de fama mundial en el que el C.A. Ondara té el plaer de convidar-vos. Aquest any comença la temporada el primer convida't de Castelló, Alex Silla, que participarà en la Cursa de Pedreguer, un 10km molt interessant, i gran poble on sempre s'ha dit que les pedregueres son les mes boniques de la Marina, encara que està molt discutit.

El circuit consta de 9 proves, de les quals esteu obligats a acudir a la Prova d'Ondara, dia 6 de Juny. Acaba el 20 de juny, en ple festival d'exams, es cert, tot lo bó s'acaba!

Si voleu consultar les dades del Circuit, aci teniu la pàgina web en tots els detalls:

http://www.somesport.com/circuitapeu/index.html

El circuit es bàsicament d'asfalt, amb molt bon ambient i molta festa. Les medicions son amb xip, i enguany la participació s'estima cap a 1200 corredors per cursa, de les categories superiors. En Pedreguer se n'esperen 2000.

Ja sabeu, per a qualsevol dubte, ja em direu. Ah Raül, tranquil per el ritme que portarem, anirem espaie't, jo intentaré aplegar al final sense fer ninguna paradeta i no morir en l'intent, però no promet res ;)

Vinga,

Salva

8 comentaris:

Salva ha dit...

Per cert, la Cursa d'Ondara val 100000 punts en la classificació! Esteu convidats a venir quan vulgueu, ací sempre hi ha lloc!

Raúl ha dit...

Me apunto el 6 de Junio en el calendario.

Un saludo perdut.

Jose Mª Marín ha dit...

Pa la d'Ondara conteu en mi també. Si no millora seré com una taca d'oli arrastrant-se pels carrers, i darrere de mi Raúl a "esbarons".

Ens veem, a vore quí s'anima.

Salva ha dit...

Una taca d'oli?? que tens, tu també estas fotut com german?

Jose Mª Marín ha dit...

No, no estic fotut, estic perfectament. El que passa que no entrene, no tinc masa temps. Però és igual, per a eixa ja faré per tindre.

ANA ha dit...

hola a tod@s.
el 24 de mayo hacen una carrera o bajadacomo querais llamarlo..jejeje
de barracas a segorbe,por la vi verda. no se donde hay que inscribirse,pero mi jefe que es de alli me traera informacion....
de todas maneras , hay que hacerla,asi que e finde de la marato de castello que esa yo por lo menos la dejare para unos años mas adelante jejejejejeje Ese finfe no hay ningna carrera y podiamos subir a hcer la via verda .... jorrrr ya decis algo.chao a todos

Raúl ha dit...

Salvaaa! el dia 6 es también la subida al desierto de las palmas (un clásico como diría Jose Mª). 7800 metros cuesta arriba. Me tienta mucho hacerla, pero si al final se monta viaje a Ondara allí estaré.

Lo digo por si te lo "repiensas" y te atreves con la del desierto.

Au, ja xarrem.

Salva ha dit...

Iep Raúl, impossible, el Tresorer del CA Ondara no pot abandonar el barco per anar a CS a correr un pujaeta de no rés. Quan veges la pujà de Torrecarrals fliparàs, German besava el piso per el costat fluixet ("per a xiques") jijijiji
Vinga, sort aquest cap de setmana!